Yöneticiler Florya'da

Lider Galatasaray'da yöneticiler, Florya'ya çıkarma yaptı...

NTV Spor 10.04.2015 - 14:10
Yöneticiler Florya'da

Spor Toto Süper Lig'de son 8 haftaya Fenerbahçe'nin 2, Beşiktaş'ın 3 puan önünde lider giren Galatasaray, hedefe kilitlendi. 21 Yaş Altı Takımı ile yapılan antrenman maçını izleyen yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Mete İkiz kalan 8 haftayla ilgili kulüp televizyonuna değerlendirmelerde bulundu.

Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, fikstür avantajlarının kendilerinden yana olduğunu belirterek, "Bunu en iyi şekilde değerlendirip 8 hafta sonra taraftarlarımızla kucaklaşıp kupayı kaldırmak istiyoruz. Gecemizi gündüzümüzü Florya'ya veriyoruz. Futbolcu kardeşlerim, teknik heyet, yönetim hepimiz kenetlendik, şampiyonluğu bekliyoruz” dedi.

Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst lige verilen araların takımlara yaramadığını, buna karşın teknik kadronun iyi bir antrenman programı uyguladığını söyledi. Dürüst, "Şampiyonluğu göğüslemek için çalışmak lazım. Her maç bir final. Yalnız Trabzon değil, her maç zor. Süper Lig şampiyonluğu ana hedef ama Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanırsak güzel olur. Yoğun bir maç programı var ancak kendimizden eminiz” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyesi Mete İkiz de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını vurgulayarak, "Galatasaray'ın her zaman şampiyon olan ruhunun şu anda Florya'da attığını hissediyorum” dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...