Şampiyonluk yarışında kritik viraj

La Liga'da heyecan ara vermeden devam ediyor... Hafta içi oynanan maçların ardından gözler 31. haftaya çevrildi. Lider Barcelona, haftayı zorlu Sevilla deplasmanında geçirecek. Real Madrid ise Eibar'ı ağırlayacak. Bu maçta Rayo Vallecano maçında gördüğü sarı kart geri alınan Cristiano Ronaldo da forma giyebilecek. Atletico Madrid ise Malaga'ya konuk olacak.

NTV Spor 10.04.2015 - 14:42
Şampiyonluk yarışında kritik viraj

La Liga'nın 31. haftasına, en yakın rakibi Real Madrid'in 4 puan önünde lider giren Barcelona, şampiyonluk yolunda en kritik sınavlarından birini Sevilla deplasmanında verecek.

Unai Emery yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Sevilla, La Liga'da son 5 maçını kazanarak, Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışında yeniden iddialı hale geldi. Zira Endülüs ekibi, 3. sıradaki Atletico Madrid'in 4 puan, 4. sıradaki Valencia'nın ise sadece 1 puan gerisinde bulunuyor.

Gelecek hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile karşılaşacak Barcelona, bu önemli virajı hasarsız geçmesi halinde, şampiyonluk için büyük bir avantaj elde edecek. Hafta içinde Almeria'yı 4-0 yenen Barcelona'da Lionel Messi ve Luis Suarez çok formda. Şubat ayının ortasından beri gol atamayan Neymar'ın bu oyunculara ne zaman katılacağı ise merakla bekleniyor.

Real Madrid, Barcelona'nın kritik bir deplasmana çıkacağı haftayı, Eibar karşısında geçirecek. Son Rayo Vallecano maçında hakemi aldattığı gerekçesiyle sarı kart gören Cristiano Ronaldo, bu önemli maçta forma giyebilecek. Zira Real Madrid'in itirazını kabul eden İspanya Futbol Federasyonu, Ronaldo'nun sarı kartını; dolayısıyla cezasını iptal etti. Ancak yine de Eflatun-beyazlıların önemli eksikleri bulunuyor. Cezalı James Rodriguez ve Toni Kroos bu maçta forma giyemeyecek. Sakat Gareth Bale'in durumu da şüpheli.

Haftaya 3. sırada giren Atletico Madrid, ligin en rahat takımlarından Malaga'ya konuk olacak. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma yolunda önem taşıyan bir diğer maçta Valencia, Levante'yi ağırlayacak.

 

 

Sayfa Yükleniyor...