İşte ayrılığın detayları!

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını açıklayan Dirk Kuyt, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, Türkiye'de çok güzel zamanlar geçirdiği söylerken, ayrılık kararını nasıl verdiğini de anlattı.

NTV Spor 10.04.2015 - 16:04
İşte ayrılığın detayları!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt, Feyenoord ile anlaştığını açıklamasının ardından kulüp televizyonunda konuştu. Bu kararı almanın kendisi ve ailesi için çok zor olduğunu belirten Hollandalı oyuncu, Türkiye'de çok mutlu olduklarından bahsetti.

Fenerbahçe'den önümüzdeki sene de takımda kalması yönünde istek geldiğini ve bunu reddetmesinin çok zor olduğunu vurgulayan Kuyt, ailesiyle birlikte artık eve dönme zamanlarının geldiğini düşündüklerini ifade ettii. Kuyt, ayrılık kararını 2 hafta önce aldığını anlatırken, davranışının yaşanan silahlı saldırıyla ilgili olmadığını sözlerine ekledi.

Ayrılık kararını Başkan Aziz Yıldırım'a yüz yüze söyleyebilmek amacıyla beklediğini aktaran Kuyt, görüşmenin detaylarını anlattı. Hollandalı yıldız, Aziz Yıldırım'ın kendisine ilk günden bu yana gösterdiği saygıdan mutluluk duyduğunu belirtirken, başkanın;  "Ne zaman istersen Fenerbahçe'nin kapıları sana açıktır" dediğini söyledi. Amerika ve Avustralya'dan da birçok teklif aldığını aktaran tecrübeli oyuncu, "Kararım iki yönde olabilirdi. Ya Fenerbahçe'de kalacaktım, ya da ülkeme dönecektim. Herkes bilir ki; Hollanda'ya dönersem benim takımım Feyenoord'dur."dedi.
 
Dirk Kuyt son olarak, 4. yıldızı takmış bir şekilde Fenerbahçe formasına veda etmek istediğini söyledi.

Futbolcularının ayrılığı hakkında konuşan Mahmut Uslu ise, "Kuyt bizim için çok önemli bir futbolcu, Türk gençlerine örnek oldu ve kendisinden gereken dersler alınmalıdır" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...