Samandıra'da duygusal anlar

Fenerbahçe'de Kuyt'ın ayrılık kararı takım arkadaşlarını üzdü. Hollandalı futbolcu arkadaşlarına "Şampiyon olup kupayı da aldıktan sonra gideceğim" derken, alacakları nedeniyle TFF'ye başvuran Diego ile yaşanılan krizin ise Pazartesi günü çözüme kavuşması bekleniyor.

NTV Spor 11.04.2015 - 15:44
Samandıra'da duygusal anlar

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt, gelecek sezon Feyenoord'da oynayacağını açıklamıştı. Hollandalı oyuncunun bu kararı takım arkadaşlarını üzdü. Kararın ardından yapılan ilk antrenman için tesise gelen oyuncular Kuyt'ı görür görmez yanına giderek karardan duydukları üzüntüyü belirtip takım arkadaşlarına bundan sonrası için başarı dilediler. Kuyt'ın takım için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan oyuncuların bu vedası karşısında duygulanan Kuyt ise vedalaşmaktan kaçındı.

Sezon sonu gideceğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Şampiyon olup kupayı da aldıktan sonra gideceğim. Sezon sonunda mutlu bir vedalaşma yaparız." diyerek tamamen şampiyonluğa odaklandığını belirtti. Gülüşmelere ve duygusal anlara sahne olan dakikalardan sonra antrenmana geçildi. Alacakları nedeniyle TFF'ye başvuran Diego ise sakatlığı nedeniyle takımla çalışamadı.

DIEGO SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Diego'nun menajeri Pazartesi günü Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturacak. Bu görüşmede hem oyuncunun kulüpteki geleceği konuşulacak, hem de Diego'nun kulüpteki alacakları ile ilgili başvuru çözülmeye çalışılacak.

Sayfa Yükleniyor...