Bayern zorlanmadı

10 puan farkla lider Bayern Münih, Eintracht Frankfurt'u 3-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

NTV Spor 11.04.2015 - 18:36
Bayern zorlanmadı

Almanya Ligi'nde lider Bayern Münih, Eintracht Frankfurt'u 3-0 yenerek son dokuz maçta sekizinci galibiyetini elde etti.

Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin 15. dakikadaki nefis golüyle öne geçti. Thomas Müller'in pasını kaleye sırtı dönük almasına rağmen müthiş kontrol eden Polonyalı forvet dönüp nefis bir voleyle topu ağlara gönderdi.

66'da Lewandowski, Lahm'ın asistinde kendisinin ve takımının ikinci golünü atarken bu sezon ligde 16. golünü kaydetti.

82'de Mitchell Weiser'in pasında Thomas Müller, kale ağzında kontrol ettiği topu dönüp Bayern'in üçüncü golü olarak ağlara bıraktı.

Bu sonuçla son dokuz maçta sekizinci galibiyetini alan Bayern Münih, 28 haftada 22. kez kazanarak 70 puana çıktı ve bitime altı maç kala şampiyonluğa biraz daha yaklaştı.

Eintracht Frankfurt ise son 5 maçta 3. yenilgisiyle 35 puanda kaldı.

WOLFSBURG TAKİBİ BIRAKMIYOR

Lider Bayern Münih'in 10 puan gerisinde yer alan Wolfsburg ise Hamburg deplasmanında 2-0 galip geldi. Yeşil-beyazlıların gollerini 10'da Joshua Guilavogui ve 73'te Daniel Caligiuri atarken, Bast Dost iki asist yaptı.

Hamburg'ta Johan Djorou, 85 ve 88. dakikalarda art arda gördüğü iki sarı kartla kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Son 23 maçta sadece bir kez mağlup olan Wolfsburg bu süreçte 16 galibiyet elde etti. Wolfsburg şampiyon olduğu sezon topladığı 54 puanlık kulüp rekorunu geride bırakarak 60 puana yükseldi.

Hamburg ise son sekiz maçta aldığı altı mağlubiyet, iki beraberlikle 25 puanla, sondan ikinci sırada yer aldı ve kümede kalma yolunda işini oldukça zora soktu.

Sayfa Yükleniyor...