"Yediğimiz golde hatalıydım"

Beşiktaşlı Necip Uysal şampiyonluğun derbi galibiyetlerinden geçmediğini, diğer maçları kazanarak da mutlu sona ulaşabileceklerini söyledi. Başarılı futbolcu 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 12.04.2015 - 10:14
"Yediğimiz golde hatalıydım"

Beşiktaşlı Necip Uysal, derbi kazanmadan da şampiyon olabileceklerini söyledi.

Basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren  24 yaşındaki futbolcu, derbilerde konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını vurguladı.

Necip Uysal, Fenerbahçe'nin son dakikalarda bulduğu golle ilgili, "Stoper bendim ve ileri çıkmıştım. Atiba yerimi doldurmuştu ancak orayı boşaltmamalıydım" dedi.

Süper Lig'de kalan 8 haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirten başarılı futbolcu, "Derbiler çok önemli fakat diğer maçların tamamında galip gelirseniz, şampiyon olabilrisiniz. Üçüncü sıraya geriledik ama takımdaki hava bozulmadı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı oyuncu kendilerine, Galatasaraylı ve Fenerbahçeli oyunculardan daha kolay kart gösterildiğini ancak bu durumda bir kasıt aramadığını söyledi.

En çok sağ bekte zorlandığının altını çizen Necip, "Asıl mevkiim ön libero, ama nerede görev verilirse oynamak zorundayız" dedi.

Seyahatlerden yorulduklarını dile getiren 24 yaşındaki futbolcu, "Maçtan çıkınca değil ama uçaktan inince yorgunluğu anlıyoruz. Bir de maçların gündüz oynanması çok iyi oldu" diye konuştu.

Necip Uysal, Liverpool maçını hayatı boyunca unutmayacağını söyledi. Başarılı oyuncu, "Maçtan hemen sonra doping kontrolüne girdiğim için fazla sevinme şansım olmadı. Lovren son penaltıyı kaçırmasa sıra bana gelecekti. Neyse ki topu dışarı attı ve benim vuruşuma gerek kalmadı" ifadelerini kullandı.

Necip Uysal, Şükrü Saracoğlu'nda derbi öncesi seramonide yaşadığı ilginç olayı, "Bana  düşen çocuk Fenerbahçeliymiş, benimle sahaya çıkınca Beşiktaşlı olacağını düşündü. Ben de ona 'Sen gel, bu hafta ben Fenerbahçeli olurum' dedim" sözleriyle anlattı.

Necip, kiralık olarak Gaziantep Belediye'de forma giyen Muhammed Demirci'nin medya tarafından çok erken yaşta büyütüldüğünü ancak genç futbolcudan patlama beklediğini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...