Başkan adaylarının ortak noktası...

Sezona Cesare Prandelli yönetiminde hazırlanarak başlayan ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya gelen başarısız sonuçlardan sonra İtalyan teknik adam ile yolları ayıran Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun önümüzdeki sezon da takımın başında olması bekleniyor.

NTV Spor 12.04.2015 - 13:00
Başkan adaylarının ortak noktası...

Yarsuvat yönetimi ile sezon sonuna kadar anlaşan Hamzaoğlu, oyuncularıyla olan diyaloğu ve takıma oynattığı hücum futbolunun sahaya yansımasıyla genel anlamda tam not aldı.

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi iki önemli aday da Hamzaoğlu ile yola devam edeceklerini açıkladı. Gerek Dursun Özbek, gerekse Adnan Öztürk; Hamzaoğlu'ndan memnun olduklarını belirterek yeni sözleşmenin sinyallerini verdi. Galatasaray taraftarı da Hamza Hamzaoğlu'na desteğini geldiği günden bu yana yoğun bir şekilde hissettiriyor.

Sarı kırmızılı kulüpteki kariyerine Aralık ayında başlayan Hamzaoğlu, 5 aylık süreçte başarılı bir performans ortaya koydu. Ligde 11 galibiyet alan Hamzaoğlu, takımıyla birlikte 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.  Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam eden Galatasaray'da Hamzaoğlu, 6 galibiyet 2 mağlubiyetlik bir istatistik elde etti.

Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde de grubun son maçında Arsenal ile TT Arena'da karşı karşıya gelmiş ve sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...