Lazio fırtınası sürüyor

İtalya Ligi'nde Empoli'yi 4-0 yenerek art arda sekizinci galibiyetini alan mavi-beyazlılar ezeli rakibi Roma'nın yerine ikinci sıraya oturdu

NTV Spor 12.04.2015 - 19:28
Lazio fırtınası sürüyor

Serie A'da Lazio'nun müthiş yükselişi sürüyor. Mavi-beyazlılar, Empoli karşısında 4-0'la ligde art arda sekizinci galibiyetini aldı.

Hafta içerisinde de Napoli'yi yarı finalde eleyerek İtalya Kupası'nda finale çıkan Lazio, dördüncü dakikada Cavanda'nın ortasını kafayla ağlara gönderen Stefano Mauri'nin golüyle 1-0 öne geçti.

31'de ilk golün benzer pozisyonunda yine sağdan Cavanda'nın yaptığı ortaya Miroslav Klose'nin kafayla topu ağlara gönderdi ve fark ikiye çıktı.

44'te Candreva'nın uzaktan köşeye gönderdiği sert şut kaleci Sepe'nin çaresiz bakışları arasında üçüncü gol olarak ağlara gitti.

53'te Klose'nin nefis pasında kaleci Sepe'den dönen ilk vuruşunu tamamlayan Felipe Anderson skoru 4-0 yaptı.

Lazio'da 58. dakikada kırmızı kart gören Novaretti takımını 10 kişi bıraktı.

Son 8 maçını da kazanan mavi-beyazlılar, Torino deplasmanında 1-1 berabere kalan ezeli rakibi Roma'nın bir puan önünde ikinci sıraya oturdu.

Empoli ise arta arda ikinci yenilgisini almasına karşın 22 puanla düşme hattının 11 puan üzerinde kaldı.


Roma ise 58. dakikada Candreva'nın penaltısıyla 1-0 öne geçtiği Torino deplasmanında 64'te Maxi Lopez'in golüne engel olamadı ve 1-1'le üçüncü sıraya düştü.

Sayfa Yükleniyor...