Sözleşmesi yenilenmiyor

Devre arasında sözleşme yenilemeyen Atiba Hutchinson, siyah beyazlı takımdaki kariyerini noktalamaya hazırlanıyor. Özellikle Hollanda'dan bazı kulüpler ile menajeri aracılığı ile temasa geçen Kanadalı oyuncu, istediği şartları sağlaması durumda futbol hayatına Hollanda'da devam edecek.

NTV Spor 13.04.2015 - 14:13
Sözleşmesi yenilenmiyor

Atiba Hutchinson için son iki sezondur formasını giydiği Beşiktaş kariyeri sezon sonunda noktalanacak gibi görünüyor. Sözleşmesi haziran ayında sona erecek Atiba bir süre önce sözleşmesini uzatmak için yönetim ile görüşmüş ancak kendisine yapılan tekliften memnun kalmamıştı. Yönetimin 1 artı 1 yıllık son teklifinde israr etmesi, Atiba'nın ise 3 yıllık kontrat talebi temasların tıkanmasına neden oldu.

Bu gelişme üzerine siyah-beyazlı futbol komitesi beklemeye geçti ve 32 yaşındaki oyuncuya yeni bir teklif sunmadı. Aradan geçen üç aylık dönemde tecrübeli oyuncu farklı kulüpler ile görüşmeye başladı. Özellikle Hollanda'dan bazı kulüpler ile menajeri aracılığı ile temasa geçen Kanadalı oyuncu, istediği şartları sağlaması durumda futbol hayatına Hollanda'da devam edecek.

Önümüzdeki günlerde yönetimin Atiba ile yeniden masaya oturması beklenmezken, Kanadalı futbolcunun sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Sayfa Yükleniyor...