"Barcelona'nın maçını izlemedim"

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid ile karşılaşacak Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti ilginç açıklamalar yaptı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'yi dünyanın en iyi çalıştırıcıları arasında gösteren Ancelotti, şampiyonluk yarışındaki ezeli rakipleri Barcelona'nın 2-2 biten Sevilla maçını izlemek yerine sinemaya gittiğini açıkladı.

NTV Spor 13.04.2015 - 16:26
"Barcelona'nın maçını izlemedim"

Bu sezon Atletico Madrid ile 7. kez karşı karşıya gelecek olan Ancelotti, son 6 maçta ezeli rakiplerine karşı galip gelememesiyle ilgili olarak endişesi olmadığını söyledi. Atletico Madrid'e kaybettikleri takdirde görevinden olacağı yönünde korkusu olmadığını kaydeden Ancelotti, Simeone'yi de övdü ve "Kazandığı başarılara baktığınızda, büyük bir teknik direktör. Çalıştırdığı takımların başarıları hoşuma gidiyor ve o dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Ona karşı oynamak büyük bir onur; ancak büyük sorun" diye konuştu.

Atletico Madrid eşleşmesinde şansların yüzde 50-50 olduğunu vurgulayan Ancelotti, "Her maç ayrı ve kendine özgü. Tur atlamak için iki maçı da kazanmamıza gerek yok. İki beraberlikle de turu geçebilirsiniz; ancak kazanmak için oynayacağız. Çeyrek finalde iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Sadece Atletico Madrid'i yenmek değil, 11. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz" açıklamalarını yaptı.

Carlo Ancelotti, lig şampiyonluğuyla ilgili de ilgili açıklamalar yaptı. Şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri Barcelona'nın Sevilla maçıyla ilgili düşünceleri sorulan Carlo Ancelotti, "Barcelona maçını izlemedim. Onun yerine güzel bir sinema filmine gittim. Sevilla ile 2-2 berabere kaldıklarını sonra öğrendim" dedi.

Ancelotti basın toplantısı sonrası, "Hangi filmi izlediniz? sorusan, "Ben Hur" yanıtını verdi.

Real Madrid haftasonu oynadığı maçta Eibar'ı 3-0 yenerken, Barcelona ile arasındaki puan farkı ikiye inmişti.

Sayfa Yükleniyor...