Fenerbahçe’de karar günü!

Fenerbahçe'de kritik günü... Yönetim kurulu maçlara çıkılıp çıkılmamasıyla ilgili kararı bugün 16.00'da yapacağı toplantıda verecek. Yönetimin fikrini aldığı divan kurulu başkanı Vefa Küçük ise maçlara çıkılması gerektiği görüşünde.

NTV Spor 13.04.2015 - 18:41
Fenerbahçe’de karar günü!

DIEGO KRİZİNDE SON DURUM!

Fenerbahçe yönetimi, futbol takımına yapılan silahlı saldırının ardından failler bulunana kadar maçlara çıkmayacaklarını açıklamıştı.

Sarı-lacivertli takımın perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu ile oynaması gereken maç öncesi, futbol kamuoyu sarı-lacivertlilerin karşılaşmaya çıkıp çıkmayacağını tartışmaya başladı.

Fenerbahçe yönetimi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir durum değerlendirmesi yaptı. Yönetim, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün de fikrini aldı. Vefa küçük maçlara devam edilmesinden yana olduğunu söyledi.

Küçük, bugün 16.00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesi Divan Kurulu'nun tavsiye kararını da yazılı olarak yönetime iletecek. Divan kurulu üyelerinin büyük bölümünün maçlara devam edilmesi görüşünde olduğu ifade edilirken, son kararı Fenerbahçe kulübü yönetim kurulu verecek.

Sayfa Yükleniyor...