Milosevic 2 ay aradan sonra!

Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Siyah beyazlılarda Milosevic, 2 aylık aradan sonra takımla çalışmalara başlarken, Opare ve İsmail Köybaşı da takımla çalıştı.

NTV Spor 13.04.2015 - 19:13
Milosevic 2 ay aradan sonra!

Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş'a devre arası gelen ve oynadığı ilk resmi maçta sakatlanan Milosevic, 2 aylık aradan sonra takımla çalışmalara başladı. Opare ve İsmail Köybaşı da takımla çalışırken, izinli olan Gökhan Töre ve Atiba ile sakatlığı süren Veli, Tolga ve Cenk Gönen idmana katılmadı. Atiba'nın, eşi doğum yapacağı için izin aldığı açıklandı.

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan siyah beyazlılar, yaptığı idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. İlk bölümü kondisyon çalışması şeklinde gerçekleşen idmanın ikinci bölümünde 5'e 2 ve yarım sahada pas antrenmanı yapıldı. Son bölümde çift kale maç yapıldı.

ANTRENMANDA GERGİNLİK
Oldukça çekişmeli geçen çift kale maç sırasında Ersan Gülüm ile yardımcı antrenörlerden Edin Terzic arasında gerginlik yaşandı.

Maçta görev yapan Terzic'in bir pozisyonda Ersan'a sert müdahelede bulunması ikili arasıda gerginliğe neden oldu. Pozisyon sonrası sinirli şekilde saha kenara giden Ersan, Terzic'e ingilizce sarf ettiği kelimelerle tepkisini ortaya koydu. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından antrenman devam etti. Antrenam şut çalışması ile sona erdi.

Futbolcular ve Slaven Bilic idmanı seyretmeye gelen Boğaziçi Otizm Çocukları ile idman bitiminde fotoğraf çektirdiler.

Sayfa Yükleniyor...