Takımla çalışmalara başladı!

Galatasaray'da Felipe Melo sevinci yaşanıyor. Bel fıtığı ameliyatı olan ve yaklaşık 1.5 aydır takımdan uzak kalan Brezilyalı futbolcu son antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı.

NTV Spor 13.04.2015 - 21:04
Takımla çalışmalara başladı!

Deneyimli oyuncunun saha adaptasyon çalışmalarının ardından takıma katılması teknik ekibi memnun etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Melo'nun fizik durumu ve antrenman performansına göre Trabzonspor maçı kadrosunda olup olmayacağına karar verecek.

Sarı kırmızılı ekipte Burak Yılmaz, tedavisinin ardından biz dizi saha içi test çalışması yaptı. Golcü oyuncu, önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacak. Burak'ın Trabzonspor maçına kadar hazır duruma geleceği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta antrenmanda sol arka alt adelesinden sakatlanan Sneijder ise günü tedaviyle geçirdi. Hollandalı yıldıza özel bir program uygulandığı ve Trabzonspor mücadelesinde takımdaki yerini alması için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiği ifade edildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmada ayrıca Sinan Gümüş'ün de sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlaması Hamzaoğlu'nun kadro alternatiflerini arttırdı.

2 günlük iznin ardından Manisaspor maçı hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılıların antrenmanı ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde yapılan pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antrenman öncesi performans uzmanı Serkan Salman ve Dzemaili'nin doğum günü için birer pasta kesildi. Sarı kırmızılılar, Manisaspor maçı için 17.00'de özel uçakla Manisa'ya hareket edecek.

Sayfa Yükleniyor...