Liverpool kendine geldi

Art arda Manchester United ve Arsenal'e kaybeden kırmızı-beyazlılar, Newcastle United'ı Sterling ve Allen'ın golleriyle 2-0 mağlup etti

NTV Spor 13.04.2015 - 23:47
Liverpool kendine geldi

İngiltere Premier Ligi'nde son iki maçını kaybeden Liverpool, Newcastle United'ı 2-0 yenerek nefes aldı.

9. dakikada Henderson ters kanada nefis bir pas attı. Topu kontrol eden Raheem Sterling, içeri kat edip üç kişiden sıyrıldı ve ayağının içiyle topu ağlara gönderdi.

13'te Lovren'in pasında Moreno'nun yarım volesinde Newcastle kalecisi Tim Krul gole izin vermedi.

39'da Newcastle United'tan Ayoze'nin ceza sahası içerisinde Lovren tarafından düşürülmesinde hakem Lee Mason, penaltıyı es geçti.

45'te Emre Can'dan sıyrılan Ayoze'nin vuruşunu Liverpool kalecisi Mignolet nefis bir refleksle kornere çeldi.

58'de Henderson'ın kale ağzına çıkarttığı topu boş ağlar yerine dışarı atan Sterling takımı Liverpool'u net bir golden etti.

62'de Allen ve Ayoze'nin karşılıklı gol pozisyonlarında iki kaleci Krul ve Mignolet başarılıydı.

70'de fark ikiye çıktı. Liverpool kornerinde savunmanın uzaklaştıramadığı topu kafayla kontrol edemeyen Joe Allen ikinci kez önünde bulduğu meşin yuvarlağı sert bir şutla filelerle buluşturdu.

83'te Moussa Sissoko, Lucas'ın bileğine basınca ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı ve Newcastle United'ı 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Liverpool 57 puana yükselerek, dördüncü sıradaki Manchester City ile farkı üç puana düşürdü ve Şampiyonlar Ligi iddiasını kalan altı haftaya taşıdı.

Newcastle United ise art arda beşinci yenilgisiyle 35 puanda ve düşme hattının dokuz puan üzerinde yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...