ManU'nun son gözdesi Clyne!

Manchester United, gelecek sezon için yine kesenin ağzını açmayı planlıyor. İddialar, United yönetiminin, Southampton'ın başarılı sağ beki Nathaniel Clyne'ı kadrosuna katmak için, kiralık olarak Real Madrid'de oynayan Javier Hernandez'i takas kozu olarak kullanacağı yönünde ancak Southampton yönetiminin, Clyne için en az 45 milyon Euro talep edeceği düşünülüyor.

NTV Spor 15.04.2015 - 12:05
ManU'nun son gözdesi Clyne!

Manchester United'ın gelecek sezon öncelikli hedefleri savunma ve orta sahasını güçlendirmek. Borussia Dortmund'dan Mats Hummels ile ilgilenen United, Southampton ve İngiltere Milli Takımı'nın sağ beki Nathaniel Clyne'ı da kadrosuna katmak istiyor.

Clyne'ın gelecek sezonun sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması, transfer iddialarını güçlendiriyor. Zira Southampton yönetimi, gelecek sezon bittiğinde serbest kalacak Clyne'ı bedelsiz olarak kaybetmek istemiyor.

Sezon başında sol beki Luke Shaw'u 40 milyon Euro'ya Manchester United'a satan Southampton yönetiminin, Clyne için en az 45 milyon Euro talep edeceği düşünülüyor. İddialara göre Manchester United yönetimi, Clyne'ı kadrosuna katmak için bir miktar paranın yanısıra, Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen Meksikalı forvet Javier Hernandez'i önerecek.

Manchester United'ın ardından, Real Madrid'de de yedek kulübesine mahkum olan Hernandez'in de, düzenli olarak forma giyebileceği Southampton'a gitmeye sıcak baktığı söyleniyor.

Sayfa Yükleniyor...