"Hatalı penaltıyla kaybettik"

Juventus ile Monaco'yu karşı karşıya getiren maçın ardından, 2 takımın teknik direktörleri de galibiyeti hakettikleri görüşündeydi. Monaco cephesi, Juventus'a verilen penaltı nedeniyle hakeme tepkili. Allegri ise, karşılaşmanın taktik savaşına sahne olduğunu belirterek; "Eğlenmek isteyen sirke gidebilir. Bu aşamada hedefimiz eğlenceli futbol oynamak değil; turu geçmek" dedi.

NTV Spor 15.04.2015 - 12:56
"Hatalı penaltıyla kaybettik"

Juventus, 2003'ten bu yana Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez yarı final oynamaya bir adım daha yaklaştı. Torino ekibi, çeyrek final ilk maçında Monaco'yu Vidal'in penaltı golüyle yendi. Teknik direktör Massimiliano Allegri sonuçtan memnundu. Evlerinde gol yememenin büyük önem taşıdığını vurgulayan Allegri, karşılaşmanın taktik savaşına sahne olduğunu belirterek; "Eğlenmek isteyen sirke gidebilir. Bu aşamada hedefimiz eğlenceli futbol oynamak değil; turu geçmek" dedi. Monaco'nun, Avrupa'nın en iyi savunma yapan takımlarından biri olduğunu vurgulayan Allegri, rövanş içinse temkini elden bırakmadı.

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ise daha iyi oynayan tarafın kendileri olduğu yolunda. Maçın ilk ve son 20 dakikasında çok daha üstün olduklarını savunan Jardim; "Hatalı bir penaltı kararı ile haketmediğimiz bir yenilgi aldık. Umarım bu karar turun sonucunu etkilemez" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...