Noter çekilişli Spor Toto devretti!

Fenerbahçe'ye yapılan saldırı nedeniyle liglerin 1 hafta kaydırılması nedeniyle Spor Toto oyununun sonuçlarını noter çekilişi belirledi. Noter çekilişine göre; Galatasaray, Trabzon deplasmanında kazandı, Fenerbahçe Bursaspor’a, Beşiktaş Kasımpaşa’ya yenildi.

NTV Spor 15.04.2015 - 13:07
Noter çekilişli Spor Toto devretti!

Liglerin 1 hafta kaydırılması nedeniyle Spor Toto oyununun sonuçlarını noter çekilişi belirledi.

Spor Toto Teşkilatı, ertelenen Süper Lig maçları nedeniyle alınan kararı şöyle duyurmuştu: "10-14 Nisan 2015 tarihlerine isabet eden 33. hafta Spor Toto oyun listelerinde yer alan Spor Toto Süper Lig maçları (9 maç) Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelendiğinden, ilgili maçların sonuçları noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecektir"
 
Noter çekilişi sonrası ortaya ilginç sonuçlar çıktı. Galatasaray, Trabzon deplasmanında kazandı; Fenerbahçe Bursaspor'a, Beşiktaş Kasımpaşa'ya yenildi. Spor Toto'nun noter çekilişli sonuçları şöyle:

Trabzonspor-Galatasaray 2
Fenerbahçe-Bursaspor 2
Kasımpaşa-Beşiktaş 1
Gaziantepspor-Konyaspor 1
Mersin İY-Akhisar 2
Karabükspor-Gençlerbirliği 2
Erciyesspor-Eskişehirspor 2
Sivasspor-Balıkesirspor X
Başakşehir-Rizespor 2
 
9 maçın sonucunun sahada değil kurada belirleneceğini bilerek Spor Toto oynayan futbolseverler şanslarına güvenip tahminlerini yaptılar. Listede son 6 maç Avrupa Liglerinden olduğu için o maçlarda alınan sonuçlara, Süper Lig'deki 9 maç için noter çekilişi yapıldı. 
 
15 bilen çıkmazken, 95.612,39 TL bu haftaya devretti. 14 Bilen 4 kişi 13.658,91 TL, 13 Bilen 98 kişi 557,51 TL, 12 Bilen 970 kişi ise 70,41 TL kazandılar.
 
Bu hafta oynanacak olan maçları; Spor Toto teşkilatı önceden notere oynatmış oldu. Bakalım bu hafta sonu oynanacak maçlarda gerçek sonuçlar ne olacak ?

Sayfa Yükleniyor...