Carvajal, Mandzukic'i ısırdı mı?

Atletico Madrid - Real Madrid maçı sonrası sosyal medyaya yansıyan bu görüntüler, futbol dünyasını yeni bir ısırık tartışmasıyla başbaşa bıraktı ancak Carvajal de Mandzukic de ısırık olayının gerçekleşmediği konusunda hemfikir oldu.

NTV Spor 15.04.2015 - 14:28
Carvajal, Mandzukic'i ısırdı mı?

Futbol dünyasındaki ısırık olaylarına bir yenisi Atletico Madrid - Real Madrid maçında mı eklendi? Sosyal medyada dalga dalga yayılan görüntüler, Real Madridli Dani Carvajal'i zan altında bıraktı.



'ISIRIK YOK' DEDİLER
İddialar, Real Madridli oyuncunun, Atleticolu Mario Mandzukic'i ısırdığı yolundaydı ancak Carvajal, rakibini ısırdığını kesin bir dille yalanladı. Realli oyuncu, sosyal medya hesabı aracılığıyla Mandzukic'i ısırmadığını; hiç bir oyuncuyu ısırmayı da aklının ucundan bile geçiremeyeceğini ifade etti.

Mario Mandzukic de twitter hesabından yaptığı açıklamada, Carvajal'ın açıklamasını doğrularken, dünkü maçın çok zor geçtiğini ve iki takımın da herşeyini verdiğini ancak ısırık olayının yaşanmadığını söyledi.

Atletico Madridli Gabi ise pozisyonun UEFA tarafından incelenmesi gerektiğini söyledi. Kendisinin herhangi bir hükümde bulunamayacağını dile getiren Gabi; "Sorumluluk UEFA'nın. Görüntüler ortada. UEFA, görüntüleri inceleyip Carvajal'a ceza vermeye gerek olup olmadığını belirlemeli" dedi.

Isırık iddialarının gündeme geldiği pozisyonda, Carvajal, Mandzukic'e yumruk atmakla da suçlanıyor. Hakemin görmediği bu pozisyon nedeniyle Real Madridli oyuncunun ceza alması gündemde.

Sayfa Yükleniyor...