Bilic'ten yeni sezon sinyali...

Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın başında olmayacağı iddia edilen Bilic, yeni sezon planlaması yapıyor! Hırvat hoca, "Hangi pozisyonlara olacağını söyleyenem ama 3 transfer yapmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

NTV Spor 15.04.2015 - 14:41
Bilic'ten yeni sezon sinyali...
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, antrenman sonrası basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
 
Bilic, Kasımpaşa Teknik Direktörü olan Önder Özen'e başarılar dilerken, "İlk maçında rakip olarak karşılaşmak garip bir durum olacak. Kendisi iyi bir futbol adamı ve bizi tanıyor. Oyuncularımızın bireysel özellikleri ile ilgili bilgileri takımına aktaracaktır ve teknik adam değişikliği Kasımpaşa'yı pozitif etkileyecektir. Ancak bu durumun çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum." şeklinde konuştu.
 
Bilic şampiyonluk için hala uzun bir yol olduğunu vurgularken, "Önümüzde 8 maç ve 24 puan var. Ancak bu aşmada 6 puan geriye düşerseniz işiniz çok zor olur. Son şampiyonluğun yaşandığı 2009'dan buyana Mart ve Nisan aylarında yarıştan kopmalar yaşanmış, bunu farkındayız. Ancak bu sene konsantrasyonumuz üst seviyede." dedi.
 
Son günlerde medyada çıkan yeni teknik adam habelerinin kendini etkilemediğini belirten Bilic, "Bu durum işimizin bir parçası. Bana göre bu sezon iyi işler yaptık. Beşiktaş'ta kaldığım dönemde de en iyisini yapmaya çalışacağım. Herkesin bilmesi gereken Beşiktaş'ın bireyler üstü bir kulüp olduğudur. Burada kaldığım süre boyunca en iyisini yapmak zorundayım. Beşiktaş'ta 2 yıl da kalsam, 20 yıl da kalsam pişmanlık duymayacağım. Büyük bir kulüpte çalışıyorum ve doğal olarak baskı büyük oluyor." ifadelerini kullandı.
 
Bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını aktaran Hırvat teknik adam, "Önümüzdeki 8 maç çok önemli ama bir yandan da yeni sezonun hazırlıklarını yapıyoruz. Hangi pozisyonlara olacağını söyleyenem ama 3 transfer yapmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.
 
Lige verilen arayı kendileri dahil diğer kulüplerin de istemediginin altını çizen Bilic, "Bir mecburiyet vardı ve ara vermek zorunda kaldık. Bu durum takımların işine yaramaz. Sadece sakat oyuncuları geri dönecek takımlar memnun olur." dedi.
 
Sakatlıkların Avrupa ve Türkiye'deki kulüpler gözönünde bulunduğunda çok fazla olmadığını da dile getiren Hırvat çalıştırıcı, "Bu sezon neredeyse 50 maç oynadık. Anak şu anda 3 sakatımız var. Bence bu iyi karşılacak bi durum. Dünyanın en iyi ekipleri ile mesela Bayern Münih ile bile kıyasladığımızda kötü durumda olmadığımızı söyleyebilirim. Sakatlıkların analizini yaptık, diğer kulüplerden daha fazla değil." diye konuştu.
 
Demba Ba'daki performans düşüklüğünü de değerlendiren Bilic "Dünyada Ronaldo ve Messi dışında her oyuncu iniş-cıkış yaşıyor. Demba Ba'ya destek oluyoruz. O'nun katkısı olmadan aynı takım olamayız." şeklinde konuştu.
 
Atiba'nın çok iyi profesyonel olduğunu ve kendisinin takımda kalmasını istediğini söyleyen Slaven Bilic, "Atiba burda mutlu, biz de ondan memnunuz. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz." dedi.

Sayfa Yükleniyor...