Melo 2 ay aradan sonra!

Galatasaray'da 2 aydır forma giyemeyen Felipo Melo, karşılaşmaya kaptan olarak çıktı.

NTV Spor 15.04.2015 - 20:11
Melo 2 ay aradan sonra!

PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında takım kaptanı olarak sahaya çıkan sarı kırmızılı futbolcu Melo, geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından 2 ay sonra forma şansı buldu.
     
İstanbul'da 4-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle biten çeyrek final eşleşmesinin Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan rövanş maçına her iki takım taraftarı da fazla ilgi göstermedi.
     
En son 16 Şubat 2015'te Balıkesirspor ile oynanan lig maçında forma giyen Felipo Melo, geçirdiği bel fıtığı ameliyatından yaklaşık 2 ay sonra Manisaspor maçıyla formasına tekrar kavuştu. Brezilyalı oyuncu sahaya kaptan olarak çıktı.
     
Manisa'ya fazla forma şansı bulamayan oyuncularla gelen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Eray İşcan, Bruma, Alex Telles, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Kaan Baysal ve Sabri Sarıoğlu'nu yedek kulübesinde tuttu.
     
Galatasaray'da en son çeyrek final ilk maçında sahaya çıkan ve daha sonra forma şansı bulmayan Semih Kaya, Pandev ve Sinan Bolat Manisaspor karşısında ilk 11'de yer aldı.
     
PTT 1. Lig'de düşmeme mücadelesi veren Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın son oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosundan 8 değişiklik yaptı.
     
Manisasporlu futbolcular sahaya "Manisa Otizmi fark ediyor" yazılı pankartla çıktı. Futbolcular sahaya çıkarken otistik bireyler de eşlik etti.

 

Sayfa Yükleniyor...