"Galip gelsek daha iyi olurdu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselen Galatasaray'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Galip gelsek daha iyi olurdu ama istediğimizi aldık" dedi.

NTV Spor 15.04.2015 - 23:31
"Galip gelsek daha iyi olurdu

Hamzaoğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ilk maçta aldıkları avantajlı skorla Manisa'ya geldiklerini, bu müsabakada forma şansı bulamayan oyunculara şans verdiklerini kaydetti.

Bu oyuncuların maç eksiğini kapatmaya çalıştıklarını belirten Hamzaoğlu, "İstediğimizi aldık. Galip gelsek daha iyi olurdu ama buradan 1-1'lik sonuçla  dönüyoruz. Manisaspor'a kalan maçlarda başarılar diliyorum. Bugün uzun süredir oynamayan Melo ile başladık. Sahada kaldığı sürece de iyiydi. Hızlı şekilde aramıza dönecektir. Aydın Yılmaz da uzun bir süreden sonra sahada kaldığı 45 dakika boyunca iyi işler yaptı, diğer arkadaşlardan da memnunum. Önümüzde Trabzonspor maçı var, en iyi şekilde ona hazırlanacağız. Kupada yarı finale yükseldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Hamzaoğlu, Melo'nun oynamayı çok istediğini belirterek, "Biz bu riski almayalım dedik ama 'iyiyim' dedi, oyuncuyu küstürmek doğru olmaz. Sonradan girdiğinde sorun olduğunda çıkarmak doğru olmazdı. Kontrollü oynamasını istedik. O da kontrolü bırakmadı, kendini görme fırsatı oldu, biz de durumunu gördük. İnşallah önümüzdeki haftalarda Felipe'den faydalanacağız" ifadelerini kullandı.

Melo ve Semih Kaya'nın şu anda yeterli olduklarını söyleyemeyeceğini ifade eden Hamzaoğlu, "İkisi de en kısa zamanda kadroyu zorlayacak duruma gelirler, şu anda iyi durumdalar" diye konuştu.

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın 4. yıldızı kazanma ihtimalinin yüzde kaç olduğunun sorulması üzerine, "Yüzde veremem. Dördüncü yıldızı alırız ya da alamayız, yüzdesi yok. Diğer takımlardan bir puanlık avantajımız var" dedi.

Burak Yılmaz'ın iyi durumda olduğunu, Sneijder'ın ise henüz takımla çalışmalara başlamadığını belirten Hamzaoğlu, iki futbolcunun Trabzonspor karşısında oynayıp oynamayacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...