Malaga'ya karşı yoklar!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Malaga maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, geleceğiyle ilgili yöneltilen bir soruyu, "Hem kendimi hem de Casillas'ı gelecek yıl burada görüyorum" şeklinde cevapladı. Eflatun-beyazlılarda, Karim Benzema ve Fabio Coentrao, yarın oynanacak Malaga maçında forma giyemeyecek.

NTV Spor 17.04.2015 - 18:02
Malaga'ya karşı yoklar!

Carlo Ancelotti, Benzema'nın bugün yapılan antrenmanda sağ dizinden sakatlandığını ve Fransız futbolcunun Malaga maçında forma giymeyeceğini söyledi. Ancelotti, Coentrao'nun da dinlendirileceğini belirtti.

İtalyan teknik adam, iki futbolcunun da 22 Nisan'da Atletico Madrid ile yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında oynayabileceklerini vurgulayarak, "Malaga çok tehlikeli bir takım ve takımımızın genel resmini değiştirmeyeceğiz. Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni birbirinden ayırmamız gerekir. Kimseye dakika vermek için 11 kuracak değilim. Yarın kazanmamız gereken bir maç var. Bu maçı kazanmak için elimizdeki en iyi tercihi kullanacağız" dedi.

Ancelotti, geleceğiyle ilgili yöneltilen bir soruyu, "Hem kendimi hem de Casillas'ı gelecek yıl burada görüyorum" şeklinde cevapladı.

Sayfa Yükleniyor...