"Hiçbir yere imza atmadım"

Fenerbahçe, uğradığı silahlı saldırıdan sonra çıktığı ilk maçta Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu'nu 4-1 yenerek yarı finale yükseldi. Karşılaşma sonrası basın mesuplarıyla sohbet toplantısı yapan teknik direktör İsmail Kartal, takımının durumu ve sözleşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 18.04.2015 - 09:40
"Hiçbir yere imza atmadım"

Oyuncularının psikolojisinin çok iyi durumda olduğunu belirten İsmail Kartal, Mersin maçını farklı yenerek moral bulduklarını söyledi. Kartal "tabi yabancılar yaşanan olaylardan biraz daha fazla etkileniyorlar. Onları da elimizden geldiği kadar en iyi şekilde toparlamaya çalışacağız" dedi.

"EMENIKE'NİN MORALE İHTİYACI VARDI"
Sakatlığının ardından Hasan Ali'nin golle dönmesine sevindiğini belirten İsmail Kartal, Emenike'nin ikinci yarıdaki oyunuyla iki asist yapmasının önemine vurgu yaptı. Mersin maçında bazı taraftarlar Emenike'ye tepki göstermesini de değerlendiren İsmail Kartal, "Takım ardaşlarının ve taraftarın Emenike'ye sahip çıkması çok önemliydi. Arkadaşları olması gerekeni yaptı. Onun da morale ihtiyacı vardı. İnşallah herşey daha iyi olacak" dedi

DIEGO'YU NEDEN OYNATMADI?
Diego'yu sakatlığının geçmemesi nedeniyle oynatmadığını belirten Kartal, "Alper Potuk ve Hasan Ali İyileşti. Bruno Alves ve Egemen ise Bursaspor maçına yetişiyor" dedi.

"SEZON SONU..."
Sözleşmesi ile ilgili de konuşan İsmail Kartal, "Sezon sonu geldiğinde oturulur konuşulur. Hiçbir yere imza atmadım. Sezon sonunda kulübüm için de benim içinde hayırlısı neyse o olur" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...