Mecburi değişiklik!

Bilic, Kasımpaşa karşısında İstanbul Başakşehir kadrosundan sadece cezalı Gökhan Töre'nin yerine Mustafa Pektemek'i sahaya sürdü.

NTV Spor 18.04.2015 - 20:19
Mecburi değişiklik!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa ile oynanan maçta İstanbul Başakşehir karşısındaki kadroda zorunlu olarak tek değişiklik yaptı.
 
Hırvat çalıştırıcı,sarı kart cezalısı Gökhan Töre'nin yerine Mustafa Pektemek'i ilk 11'de sahaya sürdü. Sosa, Gökhan'ın yokluğunda orta sahanın sağında forma giyerken, Olcay Şahan diğer maçlarda olduğu gibi sol kanatta görev yaptı.
 
Savunmanın göbeği yine Sivok ve Ersan Gülüm'den oluşurken, kanatlarda Serdar Kurtuluş ile Motta oynadı. Hutchinson, ön liberoda rakip atakları kesmeye çalışırken, Tolgay Arslan bu oyuncunun önünde savunma ile hücum arasındaki bağlantıyı kurma görevi yaptı. Slaven Bilic, Mustafa ile Demba Ba'yı ise hücum hattında görevlendirdi.

Beşiktaş'ta cezalı Gökhan Töre'nin yanı sıra sakatlıkları süren Veli Kavlak, kaleciler Tolga Zengin ve Cenk Gönen, kadroda yer almadı.

Henüz hazır olmayan Alexander Milosevic ve İsmail Köybaşı ile Uğur Boral, teknik direktör Bilic tarafından kadroya dahil edilmedi.

Sayfa Yükleniyor...