"Büyük savaşa hazırız"

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, 5-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor 18.04.2015 - 21:46
"Büyük savaşa hazırız"

Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 5-1 kazanarak ligdeki 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandırırken, son haftaların eleştirilerin ismi Demba Ba da oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Senegalli, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle attığı golü değerlendiren Senegalli oyuncu Demba Ba, "Attığım golde 3 tane çok etkileyici iş var, Sosa'nın pası, Olcay'ın hareketi akıllıca. Orada dönmeye çalışsa zor olacak pozisyonu, beni görüp bana bıraktı akıllıca ve ben de soğukkanlı şekilde yapmam gerekeni yaptım" diye konuştu.

Mustafa Pektemek'le beraber oynamaları hakkında da değerledirmede bulunan Senegalli oyuncu, "Her zamanki gibi çok iyi verimli bir iş birliğiydi. Onunla oynamak büyük zevk, rakip savunmayı rahatsız ediyor. Bana boş alanlar yaratıyor. Daha rahat oynuyorum, yapmak istediklerimi gerçekleştiriyorum istediğim gibi" dedi.

Son 7 haftadaki büyük savaşa hazır olduklarını söyleyen Demba Ba, "Şansımız oldukça büyük, devam ettireceğiz sonuna kadar, bugün yapmamız gerekeni yaptık, rakiplere değil öncelikli kendi düzeltmemiz gerekenlere bakacağız, oynayacağımız 7 maç var, her birinde elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmaya bakacağız. Şampyonluk kazanmak kolay değil, bizi son 7 haftada büyük bir savaş beklyor. Buna hazırız ve bu ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...