"Varımız yoğumuz 4. yıldız"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçıyla ilgili konuştu. Takımın durumunun iyi olduğunu belirten Albayrak zorlu maçtan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi. Dördüncü yıldıza kenetlendiklerini vurgulayan Albayrak, seçim öncesi göreve devam edip etmeyeceği konusunda da açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 19.04.2015 - 12:13
"Varımız yoğumuz 4. yıldız"

Galatasaray ligin 27. haftasında Trabzonspor'a konuk oluyor. Kritik mücadele öncesi Abdurrahim Albayrak, Rize'de muhabirimiz Evren Göz'ün sorularını yanıtladı.

Süper Lig'de bitime 8. hafta kala tüm kulüp olarak her şeyin önünde dördüncü yıldıza hedeflendiklerini dile getiren Albayrak, Galatasaray'da 23 Mayıs'ta gerçekleşecek seçim öncesi kendisinin göreve devam edip etmeyeceği konusunda konuştu. 

Abdurrahim Albayrak'ın NTV Spor ekibine yaptığı açıklamalar;

"Karşılaşma öncesi sakat futbolcumuz yok ve tam kadroyuz. Bu bakımdan moralimiz yüksek. Trabzonspor zor bir rakip. Çok koşan, pres yapan güçlü bir takım. Kolay olmayacağının bilincindeyiz. Şampiyonluk yolunda 8 maçımız kaldı. Bu gece zor da olsa çok koşarak, mücadele ederek kazanacağız.

"Şu anda seçimi düşünmüyorum. Ben ve arkadaşlarım dördüncü yıldıza kenetlendik. Göreve kim gelirse gelsin bizim gibi Galatasaraylı, içimizden biri olacak. Önemli olan husus şampiyonluktur. Bir iki gün içerisinde kararım netleşecek. Duygun Yarsuvat, Ali Dürüst ve İrfan Aktar ile uzun uzun toplantılar yaparak Galatasaray için neler yapabiliriz bunları konuşuyoruz. Seçim geleceğimiz için çok önemlidir ancak biz varımızla yoğumuzla dördüncü yıldız için mücadele ediyoruz. Kulübümüz ara seçimlerde yara alıyor. Bunun tekrarlanmaması için çok güçlü bir ekip kurmak istiyoruz. Ekonomik sıkıntılar yaşadığımız şu dönemde şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz bizim adımıza çok önemli."

 

Sayfa Yükleniyor...