Chelsea kupaya çok yakın!

Chelsea, Manchester United'ı 1-0 yenerek Premier Lig'de şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Maçın ardından Ada basını istatistiklere dikkat çekerek Chelsea'nin futbolunu eleştirirken Menajer Jose Mourinho, her şeyin planladıkları gibi gittiğini söyledi.

NTV Spor 19.04.2015 - 13:03
Chelsea kupaya çok yakın!

Chelsea Premier Lig'de şampiyonluğa yalnızca iki maç uzaklıkta...

Manchester United maçını Eden Hazard'ın golüyle kazanan lider Chelsea, Arsenal ve Leicester maçlarını kazanması halinde 5'inci Premier Lig şampiyonluğuna ulaşacak. Buna karşın Chelsea'nin United karşısındaki performansı büyük eleştiri topladı. Ada basınında öne çıkan maç istatiklerine göre; Chelsea rakip kaleyi 7 kez yoklarken United 15 şut çekti. Topa sahip olma oranında Kırmızı Şeytanlar yüzde 70 ile rakibine üstünlük kurdu. Chelsea'nin 284 isabetli pasına karşılık United 665 pas yaptı. Köşe vuruşlarında da United'ın 7'ye 3'lük üstünlüğü vardı.

“SAHADAN SİLDİK”
Ancak Chelsea Menajeri Jose Mourinho, maçın ardından yaptığı açıklamada takımının kötü performans sergilediği yönündeki eleştirileri kabul etmedi. Portekizli çalıştırıcı "Maçın böyle olacağını biliyorduk ve buna göre hazırlandık. Aslında sanıldığı kadar zorlanmadık. Kanatlardan etkili orta yapmalarına izin vermedik ve onların en önemli oyuncularını sahadan sildik. Maç boyunca hata yapmalarını bekledik ve sonunda golü bulduk" diye konuştu.

DROGBA'YA PARANTEZ
Didier Drogba'ya ayrı bir parantez açan Mourinho "Drogba, çocuğu yaşındaki Chris Smalling ve Paddy Mcnair'a karşı sanki yırtıcı bir hayvanmışçasına mücadele etti" ifadelerini kullandı.

Manchester United Menajeri Louis van Gaal ise sezonun en iyi maçını oynamalarına karşın kazanamadıklarını ancak takımın performansından gurur duyduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...