Cim Bom'u 9 kritik maç bekliyor

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray’ı zorlu bir periyot bekliyor.

NTV Spor 20.04.2015 - 17:39
Cim Bom'u 9 kritik maç bekliyor

Sarı kırmızılılar sezon sonuna kadar iki kulvarda 9 kritik maça çıkacak. Galatasaray, bu dönemde 7176 kilometrelik bir yolculuk yapacak.

Ligde 26 Nisan'da TT Arena'da Gaziantepspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip, 4 gün sonra kupa yarı finalinde bu kez Sivasspor'u konuk edecek. Bu maçtan 3 gün sonra İzmir'e hareket edecek sarı kırmızılı ekip, karayolu ile Manisa'ya geçerek Akhisar Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray'ın Akhisar maçından 4 gün sonra rakibi TT Arena'da Torku Konyaspor olacak.

Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırıdan dolayı liglerin 1 hafta durdurulması sonrası TFF, 31. Hafta maçlarının haftaiçi oynanacağını açıklamıştı. Galatasaray, 31. Hafta Mersin deplasmanına gidecek. Sarı kırmızılıların Mersin yolcuğu da Torku Konyaspor maçından 3 gün sonra başlayacak.
 
Mersin İdman Yurdu maçından 4 gün sonra Galatasaray'ın rakibi TT Arena'da Gençlerbirliği olacak. Sarı kırmızılılar bu karşılaşmadan 3 gün sonra ise Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için Sivas'a gidecek.

Sivas'taki kupa maçından sonra İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarından birine çıkacak. Sarı kırmızılılar, 24 Mayıs Pazar günü Beşiktaş ile TT Arena'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar 4'ü deplasman olmak üzere yapacağı 9 maç için kat edeceği yol 7176 kilometre. Sezona çifte kupa parolası ile başlayan, yıl içinde başkan ve teknik direktör değiştiren sarı kırmızılıları başarı için uzun bir yol bekliyor.

Galatasaray'da ayrıca başkanlık seçiminin 23 Mayıs'ta yapılacağı düşünüldüğünde, sarı kırmızılı camia için oldukça kritik bir döneme girildiği daha iyi anlaşılıyor.

Sayfa Yükleniyor...