Wouters, Feyenoord'la anlaştı

Kasımpaşa'da önce alt yapı sorumlusu olarak çalışan, kısa süre de teknik direktörlük görevinde bulunan Jan Wouters, Dirk Kuyt'ın gelecek sezon forma giyeceği Feyenoord'da yardımcı antrenörlük yapacak.

NTV Spor 20.04.2015 - 17:57
Wouters, Feyenoord'la anlaştı

Feyenoord'un, Jan Wouters ile anlaştığı belirtildi. Hollanda kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, iki yıllığına anlaşmaya varılan Wouters'in, önümüzdeki sezondan itibaren takımı çalıştıracak Giovanni van Bronckhorst'un yardımcılığını yapacağı kaydedildi.

Takımın teknik heyetinde deneyimli bir yardımcı antrenöre yer vermeyi arzuladıklarını belirten Feyenoord Kulübü Genel Direktörü Martin van Geel transferle ilgili yaptığı açıklamada, Wouters'in bu kapsamda aradıkları ideal isim olduğunu söyledi.

Wouters ise harika bir kulüp olan ve zengin tarihe sahip Feyenoord'da görev almanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Türkiye'de çok güzel zaman geçirdiğine de vurgu yapan Wouters, yeniden ailesine yakın olacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Futbolculuk hayatına Utrecht'te başlayan Wouters, kariyeri boyunca Ajax, Bayern Münih ve PSV Eindhoven gibi takımların formasını giydi.

Wouters, yardımcı antrenörlük kariyerinde ise Glasgow Rangers, Utrecht, Ajax ve PSV Eindhoven takımlarında çalıştı. Hollandalı çalıştırıcı, Utrecht, Ajax, PSV Eindhoven ve Kasımpaşa'da kısa süre teknik direktörlük görevlerini de üstlendi.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt'ı da 1 yıllığına transfer eden Feyenoord, gelecek sezon teknik direktörlük görevi için takımın eski futbolcularından Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmıştı.

Sayfa Yükleniyor...