"Kendi tercihim, kadroya almadım"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

NTV Spor 20.04.2015 - 19:45
"Kendi tercihim, kadroya almadım"

İsmail, Kartal, ödemeler konusunda kulüple geçtiğimiz hafta sorun yaşayan ve sonrasında da sakatlık geçiren Diego'yu, sakatlığı geçmesine rağmen Türkiye Kupası mücadelesinin ardından yine kadroya almadı.

Maç öncesinde Lig TV'ye konuşan Kartal, "Diego tamamen  kendi tercihim, kadroya almadım" dedi.

Kartal, Diego'yu kupa maçında kadroya almamasını sakatlığının ardından sadece bir antrenmanda takımla çalışması ve hazır olmaması ile açıklamıştı. İsmail Kartal, kupa maçından sonra 3 antrenmana daha takımla birlikte çıkan oyuncusunu yine 18 dışında tutmayı tercih etti.

KULÜBÜ TFF'YE ŞİKAYET ETMİŞTİ
Diego, Çaykur Rizespor maçı sonrası alacaklarındaki problem nedeniyle TFF'ye başvurmuştu. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı oyuncunun tüm alacaklarını ödeyerek dosyayı kapatmış ve olası olumsuz gelişmelerin önünü kesmişti. Diego bu gelişmeler sonrası oynanan 2 maçta da kadroya alınmamış oldu.

LİGDE GOLÜ YOK
Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan 30 yaşındaki yıldız oyuncu, 16'sı ilk 11 olmak üzere 23 maçta forma giydi. Diego Süper Lig'deki 19 maçta hiç gol atamazken, 3 asist yaptı. Brezilyalı yıldız Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta 2 gol, 1 asist ile oynadı.
 

Sayfa Yükleniyor...