Kartal'dan galibiyet şifreleri...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor'u gibi 3 zorlu rakibi "Fazla açılmadan, oynamaları gerektiği gibi oynayarak" yendiklerini söyledi.

NTV Spor 20.04.2015 - 22:44
Kartal'dan galibiyet şifreleri...
Sözlerine sakat oyuncuları beklenenden çabuk iyileştiren Sağlık Heyeti'ne teşekkür ederek başlayan Kartal, maça iyi başladıklarını söyledi. "İki takım da ilk yarı pozisyonlara girdi ama gol gelmedi" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, sözlerini şöyle sürdürdü: "İkinci yarı taktiksel değişiklikle pozisyonlar bulduk ama yine gol gelmedi. İlk yarı rakibe verdiğimiz pozisyonları ikinci yarı vermedik, taktik değişiklikle. Seyircimizin de verdiği destek ve coşkuyla 3 puanı almak isteyen bir Fenerbahçe vardı. Bursaspor da iyi mücadele etti. Sonuçta galip geldik; oyuncularımızı ve taraftarımızı tebrik ederim. Yolumuza devam ediyoruz"
 
Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte 3 takım şampiyonluk yarışında olduklarını vurgulayan İsmail Kartal, "Bunlar gerilimi yüksek maçlar. Daha az hata yapan soğukkanlı olan kazanır" dedi. İki ezeli rakiplerini son dakikalarda buldukları gollerle 1-0 yenmelerini de yorumlayan Kartal, "Biz çok fazla açılmadan, oynamamız gerektiği gibi oynayarak bu maçları kazandık. Değişik oynamaya kalksak, açılsak bu maçları kazanamazdık."diye konuştu.
 
Kartal, galibiyet golünü atan Webo'yu da bir çok maçta sonradan oyuna alarak kullandığını hatırlatarak "Belki sonradan girmese o goller olmayacaktı. Çok genç de bir oyuncu değil. Dengeli gitmek lazım, bazı oyuncuları korumak lazım. Bizi Webo'yu hem lig hem kupada kullana kullana bugünlere geldik" yorumunda bulundu.

Sayfa Yükleniyor...