"Top oynayarak maç kazanılır""

Merin İdman Yurdu maçı sonrası konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, devre arasında Rıza Çalımbay ile yaşadığı gerginliğe değindi.

NTV Spor 20.04.2015 - 23:22
"Top oynayarak maç kazanılır""

Maçta çok rahat oynadıklarını belirten Carlos, "Takımım sanki kendi evindeymiş gibi oynadı. Takımın sergilediği oyun gerçek futbol. İlk dakikadan, 90. dakikaya kadar her zaman gol peşinde, galibiyet peşinde koştular. Penaltı konusunda halen tereddütlerim var. Çünkü penaltıyı maçın hakemi vermedi, dördüncü hakem verdi. Bu maçlarda kazanmak için çalışıyoruz. Rakip takımın taraftarları bile bizi alkışlıyorlar. Buradan Mersin taraftarına teşekkür ediyorum. Bugünkü beraberlik bizim için galibiyet kadar zevkli. Böyle devam ederse futbolcular da hoca da memnun olur" dedi.

"RIZA HOCAYA TEK SÖYLEDİĞİM..."
Bir gazetecinin, devre arasında Çalımbay ile gerginlik yaşadığını belirtmesi üzerine Carlos, "Ben maç bittikten sonra hakemin yanına gittim. Bazı kararlar konusunda uyaracaktım. Rıza hoca biraz yanlış anladı sanırım. Rıza hocama saygılıyım ve çalışmalarını çok takdirle karşılıyorum. Rıza hocaya tek söylediğim, hakemlere karşı çok konuşmamasıydı. Bağırarak maç kazanılmaz. Top oynayarak maç kazanılır. Rıza hoca gördü ki benim takımım daha iyi oynuyor. Hakeme baskı kurarsak, maç kazanabilirim sandı" ifade etti.

"ÖZÜR DİLEYECEĞİM"
Roberto Carlos, yaşanan gerginlik nedeniyle Çalımbay'dan özür dileyeceğini de sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...