Nijerya'da 3. kez Keshi dönemi!

Nijerya Milli Takımı'nın başına Stephen Keshi getirildi. Nijerya'nın başında 3. dönemini geçirecek olan teknik adam, Nijerya Futbol Federasyonu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 53 yaşındaki teknik adam daha önce görev aldığı bir dönemde, Fenerbahçeli Emenike'yi, takımın huzurunu bozduğu için eleştirmişti.

NTV Spor 21.04.2015 - 17:54
Nijerya'da 3. kez Keshi dönemi!

Nijerya Milli Takımı'nı yeniden Stephen Keshi çalıştıracak. Keshi 3. kez milli takım teknik direktörlüğü koltuğuna oturacak.

Keshi, milli takımdaki ilk döneminde 2013 Afrika Uluslar Kupası'nı kazanmış ancak 2014 Dünya Kupası'ndan sonra sözleşmesi yenilenmemişti. Daha sonra federasyonla maç başına anlaşan Keshi'nin, Nijerya'nın 2015 Afrika Uluslar Kupası'na katılamasının ardından bu sözleşmesi de Kasım ayında sona ermişti.

BBC Sport'a açıklamalarda bulunan Keshi, "Yeni bir başlangıç. Nijeryalılarla birleşerek Takımı ait olduğu yere taşımak için taraftarın ve medyanın desteğine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Son Afrika Uluslar Kupası'na katılamadıkları için kendisinin de üzgün olduğunu belirten Keshi, takımın kendisinin değil tüm ülkenin takımı olduğunu ve başarı için birlik olmaları gerektiğini söyledi.

Keshi'nin yardımcılığına ise Beşiktaş'ın eski golcüsü olan Daniel Amokachi'nin yerine, Salisu Yusuf getirildi.

Stephen Keshi, daha önce görev aldığı bir dönemde, Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'yi, takımın huzurunu bozduğu gerekçesiyle eleştirmişti.

Sayfa Yükleniyor...