Karabük maçına da çift forvet!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çift forvetten vazgeçmiyor. Hırvat teknik adam, Karabükspor maçında da Demba ba ve Mustafa Pektemek'e görev vermeye hazırlanıyor.

NTV Spor 22.04.2015 - 09:14
Karabük maçına da çift forvet!

Beşiktaş, Karabükspor karşısına da 4-4-2 sistemiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Slaven Bilic takımını son olarak Kasımpaşa maçında çift forvetle sahaya sürdü ve 5-1'lik galibiyet elde etti. Gökhan Töre'nin cezası nedeniyle 4'lü orta saha kurgusu oluşturan Hırvat çalıştırıcı, Demba Ba ve Mustafa Pektemek'i forvet hattında görevlendirdi.

Karabükspor maçında da aynı stratejiyi uygulamayı düşünen Bilic, Gökhan Töre'nin cezasını tamamlaması nedeniyle orta sahada kararsızlık yaşıyor. Kasımpaşa maçında Gökhan'ın yerine Sosa'yı kullanan Hırvat çalıştırıcı, Arjantinli futbolcuyu Karabükspor karşısında sol kanatta görevlendirebilir. Bu durumda Olcay'ı yedek bekletecek olan Bilic, orta sahanın merkezinde ise yine Tolgay ve Atiba'ya şans verecek.

Siyah beyazlılar, ligde Kasımpaşa maçından önce ilk yarıdaki Mersin İdman Yurdu, Çaykur Rizespor, Başakşehir; ikinci yarıda ise Kayseri Erciyesspor'a karşı 4-4-2 ile mücadele etti. toplamda 5 kez bu dizilişi kullanan Bilic, 4 galibiyet alırken, sadece Çaykur Rizespor maçından beraberlik ile ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...