Enrique'nin 3 kupa hayali!

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain engelini beklenenden çok daha rahat geçti. 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında, Fransız ekibini Nou Camp'ta 2-0 yenen katalan ekibi, üst üste 3. kez yarı finale çıktı. Teknik direktör Luis Enrique, sezonu 3 kupa ile kapatacakları konusunda umutlu.

NTV Spor 22.04.2015 - 11:42
Enrique'nin 3 kupa hayali!

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ise Katalan ekibinin 2 maçta da çok daha üstün olduğunu kabul etti.

Bu sezon beklentileri bir türlü karşılayamayan Andres Iniesta, Paris Saint-Germain karşısında sihrini bir kez daha gösterince, Fransız ekibinin tur ümitleri de sönüyordu.

Son 25 maçta sadece 1 kez yenilen Barcelona, Paris Saint-Germain engelini beklenen çok daha rahat geçti. Rövanşın yıldızı Iniesta ile birlikte, ilk maçta da bir gol atan Neymar'dı. Brezilyalı oyuncu takımının 2 golünü de atarak, bu sezonki toplam gol sayısını 30'a çıkardı. Barcelona böylece, üst üste 3. kez Devler Ligi'nde yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Sezonu 3 kupayla kapatma hayalleri kuran Teknik direktör Luis Enrique, "Maça çok iyi başladık ve turu kopardık. Umarım bundan sonra daha da iyi oynayacağız. La Liga'da lideriz. Kral Kupası'nda final oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıktık. Sezon başından beri 3 kupayı da kazanabilecek konuma gelmek istiyorduk. Bu takımın daha da iyi olabileceğini biliyorum. İşimiz hiç kolay olmayacak ama hedefimize ulaşmak için herşeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ise; "Daha iyi oynayabileceğimizi ummuştum. Ancak rakibimiz ilk maçta olduğu gibi buna izin vermedi." sözleriyle Barcelona'nın üstünlüğünü kabul etti.

Sayfa Yükleniyor...