Liverpool'da toptan temizlik!

İngiltere Premier Ligi'nde geçen yıl şampiyonluğu kılpayı kaçıran, bu sezon da beklentilerin uzağında kalan Liverpool'un, önemli isimlerle yollarını ayıracağı öne sürüldü. Anfield ekibinden gidecek isimler arasında Raheem Sterling'le birlikte Martin Skrtel ve Mario Balotelli'nin de olduğu bildirildi.

NTV Spor 22.04.2015 - 15:20
Liverpool'da toptan temizlik!

Daily Mail gazetesinin haberine göre; son olarak Lig Kupası yarı finalinde Aston Villa'ya beklenmedik bir şekilde yenilerek elenen ve bu sezonu da kupasız kapatacak Liverpool, 10 isimle yolları ayıracak.

Liverpool, Daniel Sturridge ve Philippe Coutinho'nun ardından Steven Gerrard'dan sonra kaptanlık pazubandını takacak Jordan Henderson'la haftalık 100 bin Pound'dan 5 yıllık anlaşmaya varmasına karşın 10 kişiyle yolları ayıracak.

Amerika Ligi ekiplerinden LA Galaxy ile anlaşan Gerrard'ın yanısıra, her ne kadar menajer Brendan Rodgers ayrılmayacağını açıklasa da; kulübün haftalık 100 bin Pound'luk teklifini reddeden Raheem Sterling, kırmızı beyazlı ekiple devam etmeyecek ve Manchester City'ye gidecek.

Sözleşmesi bitecek defans oyuncuları Glen Johnson ile Kolo Toure'nin başka tekliflere açık olduğu, bu isimlerle de büyük ihtimalle devam edilmeyecek.

Geleceği belirsiz Martin Sktrel ise Alman Bundesligası'nda bu sezon başarılı grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken ve gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Wolfsburg'la anlaştı.

Sağ bek Javi Manquillo, İspanya'ya geri dönmeye hazırlanırken; büyük umutlarla alınan ancak hayal kırıklığı yaratan Mario Balotelli için de gelen teklifler değerlendirilecek. Ancak İngiliz ekibinde haftalık 90 bin Pound alan İtalyan oyuncunun gitmesindeki en büyük engel ise, golcü oyuncuya bu kadar parayı verecek takımın olup olmayacağı.

Liverpool'da Balotelli'nin yanısıra diğer golcüler Fabio Borini ve Rickie Lambert'ın da gidebilecek oyuncular arasında yer alıyor.

Son olarak kaleci Simon Mignolet üzerinde baskı kuracak bir ismi kaleye transfer etmek isteyen Liverpool, yedek file bekçisi Brad Jones'u da gönderecek.

Sayfa Yükleniyor...