Hazard'a büyük övgü!

Yakın gelecekte Real Madrid'in yeni teknik direktörü olması beklenen Zinedine Zidane, Chelseali Eden Hazard'a övgüler yağdırdı. Eski Fransız futbolcu, Hazard'ın, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı kalitede olduğunu savundu.

NTV Spor 22.04.2015 - 16:18
Hazard'a büyük övgü!

Halen Real Madrid'in rezerv takımını çalıştıran Zinedine Zidane, Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard'ı, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı seviyede gösterdi. İzlemekten çok hoşlandığı oyuncular bulunduğunu belirten Zidane; "Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu elbette çok beğeniyorum. Eden Hazard da, en az onlar kadan beğendiğim bir diğer oyuncu. Bence Hazard, Messi ve Ronaldo kadar kaliteli bir oyuncu" dedi.

Hazard'ın hala kendisini geliştirmeye devam ettiğini vurgulayan Zidane, Chelsea'nin, Premier Lig'de şampiyonluğa koşmasını, genç Belçikalı yıldızın üstün performansına bağladı. Hazard bu sezon Premier Lig'de 13 gol atarken, 8 de asist yaptı. Yıldız oyuncu, Manchester United ile oynanan son maçta da, Chelsea'ye galibiyeti getiren golün sahibiydi.

Hazard, Premier Lig'de yılın oyuncusu ödülünün de 1 numaralı favorisi olarak gösteriliyor.

Sayfa Yükleniyor...