"Henüz işimiz bitmedi"

1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında, Monaco ile deplasmanda golsüz berabere kalan Juventus, 2003 yılından bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıktı. Teknik direktör Massimiliano Allegri, işlerinin henüz bitmediği görüşünde. Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ise turun sonucunu hakemlerin beklediği görüşünde.

NTV Spor 23.04.2015 - 11:44
"Henüz işimiz bitmedi"

Yaşlı Hanımefendi, bir kez daha Avrupa'nın elitleri arasında... 1996 yılında kazandığı Şampiyonlar Ligi'nde, son kez 2003 yılında yarı final oynayan Juventus, 12 yıl aradan sonra adını bir kez daha Devler Ligi'nde son 4 takım arasına kaldı.

1-0'ın rövanşında topun kontrolünü Monaco'ya bırakarak, disiplinli bir savunma yapan İtalyan ekibine, yıllardır özlemini çektiği yarı final bileti için golsüz beraberlik yetti. Maç boyunca 2 takım da kaleyi tutan sadece 1 şut çekti. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, yarı finale yükselen diğer takımlar; Barcelona, Bayern Münih ve Real Madrid'den çekinmediklerini söyledi.

İşlerinin henüz bitmediğini belirten Allegri, "Oyuncularım büyük bir arzuyla mücadele ediyor. Yarı finalde Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız. Kimseden korkmamızı gerektirecek bir durum yok. Finale yükselmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ise büyük bir hayal kırıklığı içindeydi. Maçı en azından uzatmaya götürmeyi hakettiklerini savunan Jardim, turun sonucunu oyuncuların değil; hakemlerin belirlediğini savundu. Özellikle ilk maçta hakemin bariz hatalar yaptığını savunan Jardim; "2 maçta da Juventus'tan kötü değildik. Tek üzüldüğüm konu turun sonucunu oyuncuların belirlememesi. UEFA'nın da bu durumdan rahatsız olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...