"7 maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz"

Beşiktaşlı Ramon Motta, kalan 7 maçı kazanarak sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi. Karabükspor maçının zor geçeceğini ifade eden Brezilyalı oynucu, bu sezonki performansının geçen yıldan daha iyi olduğunu ifade etti.

NTV Spor 23.04.2015 - 13:39
"7 maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz"

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, şampiyonluk parolasını verdi. Motta kalan 7 maçı kazanarak sezon sununda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Brezilyalı futbolcu Karabükspor maçının önemine dikkat çekerken, “Karabükspor karşılaşması hem bizim hem de onlar için çok zor bir maç. Onlar ligde düşmemeye oynarken biz şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemizi son haftaya kadar sürdürerek kazanan taraf olmak istiyoruz. Geride kalan 7 haftaya maç maç bakıyoruz. İlerleyen haftalarda Trabzonspor ve Galatasaray ile zor maçlar oynayacağız ancak biz önümüzdeki Karabükspor maçını düşünüyoruz. Yükselen formumuzu son 7 maça yansıtarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Brezilyalı futbolcu sezonun geride kalan kısmında ortaya koyduğu performastan memnun olduğunu söyledi.

Motta, “Bu sezona geçen yıldan daha iyi  başladım. Rakamlara baktığımızda geçen seneye göre çok daha iyi oynuyorum. Futbolda 9 doğru yaparsınız bir yanlış yaptığınızda 9 doğruyu götürür. Ama yine de bu sezonki performansımdan memnunum. Takım içindeki rakebetin takıma olumlu yansıdığını düşünüyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 21 maçta forma giyen Motta, 2 gol atarken bir de asist yaptı.

Sayfa Yükleniyor...