Heyecan NTV ve NTVSpor.net’te!

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkacak takımlar bu akşam oynanacak maçların ardından belli olacak. Zenit-Sevilla maçı NTV ve NTVSpor.net’ten yayınlanacak.

NTV Spor 23.04.2015 - 14:12
Heyecan NTV ve NTVSpor.net’te!
UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Sevilla, Zenit karşısında ilk maçta elde ettiği avantajlı skoru Saint-Petersburg'da korumaya çalışacak. Sanchez Pizjuan'da 1-0 geriye düşmesine karşın Carlos Bacca ve Denis Suarez'in golleriyle Zenit'i 2-1 yenen Sevilla'da önemli bir eksik bulunmuyor. Ev sahibi Zenit'te ise; Garay ve Ryazantsev cezalı, Fayzulin de sakatlığı nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. İlk maçta cezası nedeniyle oynamayan Hulk'un, Zenit'in bu maçtaki en önemli kozu olması bekleniyor. 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynadığı son 3 turnuvayı da kazanma başarısı göstermişti.
 
Zenit ile Sevilla arasında oynanacak çeyrek final rövanş karşılaşmasını 22.05'ten itibaren NTV ve NTVSpor.net'ten naklen izleyebilirsiniz.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin bir diğer maçı Napoli ile Wolfsburg arasında İtalya'da oynanacak. FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma öncesi Napoli'nin çok önemli bir skor avantajı bulunuyor. Zira İtalyan ekibi; Almanya'da oynanan ilk maçı 4-1 kazanmıştı. Turu geçmek için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyaç duyan Wolfsburg'da takımın en önemli hücum kozları De Bruyne ve Schurrle sakatlıkları nedeniyle oynamayacak.
 
Avrupa kupalarında yenilgi yüzü görmeyen tek takım olan Club Brugge ise; Kiev'de Dnipro'ya konuk olacak. Golsüz beraberlikle sonuçlanan ilk maçın ardından iki takım teknik direktörü de tur şansının eşit olduğu görüşünde.
 
Kupa 2'de gecenin diğer karşılaşması; Fiorentina ile Dinamo Kiev arasında Floransa'da oynanacak. Kiev'deki ilk maçın uzatma anlarında bulduğu golle rövanşa avantaj taşıyan Fiorentina; oynadığı son 5 maçın dördünü kaybetti. Ukrayna Ligi'nde Shakhtar Donetsk'in 5 puan önünde lider olan Dinamo Kiev ise son 7 maçını kaybetmedi.
 

Sayfa Yükleniyor...