Bayern'e bir sakatlık şoku daha!

Bayern Münih'in sakatlar kervanına bir isim daha eklendi. Defans oyuncusu Holger Badstuber, sol bacak üst kaslarında yırtılma meydana geldiği için 3 ay yeşil sahalardan uzak kalacak.

NTV Spor 23.04.2015 - 19:53
Bayern'e bir sakatlık şoku daha!

Sakatlıklardan yakasını kurtaramayan ve 2012 ile 2014 yılları arasında ön çapraz bağlarındaki sorunlardan dolayı yaklaşık 600 gün yeşil sahalardan uzak kalan Badstuber'den yine kötü haber geldi. 3 ay daha oynayamayacak olan başarılı defans oyuncusu sezonu kapattı.

Kulüp resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, oyuncunun Porto ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında sakatlandığı ve amemiyat olacağı kaydedildi.

Badstuber de sakatlığıyla ilgili olarak, "Ümitsiz değilim; ancak hayal kırıklığı içerisindeyim. Pozitif olmaya çalışıyorum ve sağlıklı bir şekilde döneceğim. Bayern Münih benim için yapılabilecek şeyleri yaptı ve ben de takıma önemli bir oyuncu olarak döneceğim" açıklamalarını yaptı.

Bayern Münih, bu sezon sakatlıkları nedeniyle takımı yalnız bırakan Arjen Robben, Franck Ribery ve Bastian Schweinsteiger'in yokluğundan etkilenmişti.

Bavyera ekibi bu sezon sakatlıklardan kurtulamazken, uzun süredir kulüp doktorluğunu yapan Hans-Qilhelm Muller-Wohlfahrt ve ekibi, sık sakatlıklar nedeniyle eleştirilince istifa etmişti.

Sayfa Yükleniyor...