Napoli - Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 36. hafta)

İtalya Serie A’da heyecan Napoli - Bologna maçıyla devam ediyor. Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Napoli bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. 36. haftaya topladığı 51 puanla 8. sırada giren takım ligde oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyet alamadı. Bologna ise sezonu ilk 4 sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyor. Peki Napoli - Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 11.05.2024 - 17:03
Napoli - Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 36. hafta)

Napoli’nin Bologna’yı konuk edeceği mücadelenin detayları belli oldu. Bu sezon Milan, Juventus, İnter, Atalanta, Roma, Lazio gibi takımların gerisinde kalan Napoli, son haftalarda çıkış yakalamak istiyor. Taraftarının önünde Bologna karşısında kazanmayı hedefleyen Calzona’nın öğrencilerinde gözler Osimhen, Kvaratskhelia gibi yıldızlarda olacak. Futbolseverler ise karşılaşmanın ekranlara geleceği kanala odaklandı. Napoli - Bologna maçında İtalyan hakem Luca Pairetto düdük çalacak. Peki Napoli - Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

NAPOLİ - BOLOGNA MAÇI NE ZAMAN?

Napoli - Bologna karşılaşması Diego Armando Maradona Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele 11 Mayıs cumartesi günü saat 19:00’da başlarken S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

NAPOLİ SON DURUM

Napoli bu sezon ligde oynadığı 35 karşılaşmada 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı son 5 maçta 1 galibiyeti bulunan Napoli, Bologna maçı ile çıkış yakalamayı hedefliyor. Napoli oynadığı mücadelelerde rakip fileleri 43 kez sarsarken kalesinde ise 44 gol gördü.

BOLOGNA SON DURUM

Bologna, Şampiyonlar Ligi hedefiye yoluna devam ediyor. 64 puan toplayan İtalyan ekibi ligde oynadığı maçlarda 17 galibiyet, 13 beraberlik ve 5 beraberlik aldı. Rakip fileleri 49 kez sarsarken kalesinde ise 27 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...