"Kimin şampiyon olacağı umrumuzda değil"

Trabzonspor'un Cezayirli oyuncusu Carl Medjani, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. "Kimin şampiyon olacağı umrumuzda değil" diyen Medjani, gelecek hafta Beşiktaş'tan rövanşı almak istediklerini söyledi.

NTV Spor 24.04.2015 - 14:52
"Kimin şampiyon olacağı umrumuzda değil"

Trabzonspor'un Cezayirli defans oyuncusu Carl Medjani, Galatasaray'ı iki kez yendiklerini, Fenerbahçe ile iki kez berabere kaldıklarını, Beşiktaş'tan da gelecek hafta rövanşı almak istediklerini belirterek, “Biz sadece kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Avrupa hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Şampiyonun kim olacağı umurumuzda değil” dedi. Ligde 5 gole ulaşan Medjani, futbola forvet olarak başlamasının da golcü kimliğiyle ön plana çıkmasında etkili olduğunu söyledi.

"GOLÜM AİLEME HEDİYE OLDU"
Trabzonspor internet sitesine açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, “Takım için çok özel ve güzel bir gündü. Önemli bir 3 puan kazandık. Bu maçta gol atmak ise benim için mutluluk verici bir olaydı. Maçı ailem tribünden izliyordu. Attığım gol onlara da hediye oldu. Maç sonrası annem, babam, kız kardeşim ve arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir gece geçirdim. Gençlerbirliği maçına konsantre olduk. Maçları her zaman tek tek ele almak lazım. Şimdiden Beşiktaş maçını düşünmemiz hata olur. Bu nedenle şu an için tek hedef Gençlerbirliği'ne karşı alacağımız galibiyet. Bu maç sonrası Galatasaray maçına hazırlandığımız gibi Beşiktaş maçına da hazırlanacağız” dedi.

"FUTBOLA FORVET OLARAK BAŞLADIM"
Gol atmanın her futbolcu gibi kendisini de çok mutlu ettiğini söyleyen Medjani, “Golcü kimliğimin öne çıkmasının sebebi belki de gençken sürekli ön hatta oynamamdı. Futbola forvet olarak başladım. Daha sonra geriye doğru geldim. Benim asıl görevim saha içerisinde yapılması gerekenleri yapmak. Gol atmak çok güzel, kaçırmak ise çok üzücü. Konyaspor maçında bu nedenle büyük üzüntü yaşamıştım. Galatasaray karşısında gol atmak ise beni mutlu etti. Gol atmak benim işimin ekstrası gibi. Çünkü benim asıl görevim orta sahada bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek” ifadelerini kullandı.

"TRABZON FUTBOL OYNAMAK İÇİN ÇOK GÜZEL"
İşini çok sevdiğini belirten Cezayirli oyuncu sözlerini, “Trabzonspor'a futbol oynamak için geldim ve burası futbol oynamak için çok elverişli bir şehir. Bu sezon çok fazla antrenman ve maç yaptık. Bu nedenle çok mutluyum. Çünkü bu benim işim ve hayatımı bu şekilde kazanıyorum. Aslına bakarsanız işimin gereklerini yerine getirdiğim için çok fazla boş zamanım olmuyor. Boş zaman dediğimiz vakitlerde ekstra antrenman yapıyorum. Geride kalan zamanlarda ailemle şehirde vakit geçiriyorum. Buralarda insanların bana gösterdiği ilgiden çok mutlu oluyorum. Burası tam anlamıyla futbolla yaşayan bir şehir” diye sürdürdü.

"UMARIM BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA TARAFTAR AYNI OLUR"
Maçlarda taraftar desteğinden memnun olduğunu vurgulayan Medjani, “Taraftarlarımız bu sezon oynadığımız maçlarda bizi yalnız bırakmadı. Her zaman stadı doldurmaya çalışıp, bizleri desteklediler. Taraftarımızın bu desteği maçta bizi çok olumlu etkiliyor. Özellikle son oynadığımız Galatasaray maçında tribünler tam doluydu. Çok güzel bir atmosfer vardı. Umarım Beşiktaş maçı da aynı şekilde olur” diye konuştu.

"ŞAMPİYONUN KİM OLACAĞI UMRUMUZDA DEĞİL"
Şampiyonun kim olacağıyla ilgilenmediklerini vurgulayan Carl Medjani, “Biz sadece kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Avrupa hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Şampiyonun kimin olacağı umrumuzda değil. Fenerbahçe ile iki kez berabere kaldık. Galatasaray'ı iki kez yendik. Beşiktaş'a karşı ilk maçı kaybettik. Şimdi onları da yenmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...