"Bize şantaj yapmasına gerek yoktu"

Mersin İdman Yurdu'nun Sivas'ta yaşadığı haciz şokunun ardından kulüp başkanı Ali Kahramanlı, NTVSpor.net'e özel açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 24.04.2015 - 16:05
"Bize şantaj yapmasına gerek yoktu"

Spor Toto Süper Lig'de bugün Sivasspor ile oynayacak olan Mersin İdman Yurdu, Sivas'ta kaldığı otelde haciz şoku yaşadı.

Eski futbolcusu Ahmet Şahin'in şampiyonluk primi alacağı sebebiyle, Mersin İdman Yurdu takım otobüsü ve takım formalarına haciz uygulanmak istendi. Ancak borcun 1 ay içinde ödeneceğinin taahhüt edilmesi üzerine haciz gerçekleşmedi.

Bu olayın ardından Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, NTVSpor.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Eski futbolcuları Ahmet Şahin'in kendilerine bu şekilde şantaj yaptığını belirten Kahramanlı, "Bizim şampiyonluk primi borcumuzun olduğu birkaç oyuncu vardı. Hepsiyle oturup bir anlaşmaya vardık ve kendilerine çek verdik. Ancak Ahmet Şahin, bu borç için gelip bizimle görüşmeden böyle harekette bulundu. Benimle görüşmek yerine avukatları devreye sokarak, kritik bir maç öncesi şov yapmak istedi. Bunlar ayıp şeyler. Biz onun parasını zaten ödeyeceğiz. Ekmek yediği yeri böylesine zor bir duruma düşürmesi hoş olmadı. Keşke en başta bana gelseydi ve bu şekilde şantajlarda bulunmasaydı. Ama ortada büyük bir sorun yok, en kısa zamanda ödeme yapılacaktır" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...