Şampiyon Konak kupayı kaldırdı

Kadınlar Futbol 1. Lig'i final maçında Ataşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek şampiyon olan Konak Belediyespor, kupasını aldı.

NTV Spor 24.04.2015 - 17:08
Şampiyon Konak kupayı kaldırdı

Maçın ardından statta düzenlenen törende İzmit temsilcisinin futbolcuları, büyük sevinç yaşadı.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, geçen yıl da şampiyonluk kupasını Kocaeli'de kaldırdıklarını anımsatarak, kentin kendilerine uğurlu geldiğini söyledi.

Futbolcularına ortaya koydukları mücadeleden dolayı teşekkür eden Tavur, şampiyonluğu kendilerinin daha çok hak ettiğini kaydetti.

"İLK HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK"
Tavur, destek verildiği sürece Konak Belediyespor'un kadın futbolunda her zaman yer alacağını dile getirerek, "Sezona yorgun girdik çünkü şampiyonlar liginden dönmüştük. Kısa sürede sezona başladık. Şampiyonluk maçına kadar yorgunluğa bağlı olarak çok sakatlıklarımız oldu. Kızlarımız özveriyle çalışmalarının sonucu burada rakibimizi yendik. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 2 sezon önce son 16'ya kalmıştık. İlk hedefimiz UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak. Onun için mücadele edeceğiz. O noktadan sonra planlamamızı yapacağız" dedi.

ESRA: "TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"
Konak Belediyesporlu futbolcu Esra Erol da sezona iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, hedefledikleri şampiyonluğu elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

"2 YILDIR İZİN YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ"
Yaklaşık 2 yıldır tatil yapmadan çalıştıklarını aktaran Erol, "Tatil yaptıktan sonra UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanacağız. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or ve beraberindeki yetkililer, şampiyonluk kupasını Konak Belediyesporlu futbolculara verdi.

Sayfa Yükleniyor...