Kalacak mı, gidecek mi?

Manchester United kalecisi David de Gea, önümüzdeki sezon sonunda bitecek sözleşmesini henüz yenilemedi. United menajeri Van Gaal, Real Madrid'in kadrosuna katmak istediği De Gea’ya harika bir kontrat önermelerine karşın, olumlu yanıt alamadıklarını açıkladı.

NTV Spor 25.04.2015 - 10:36
Kalacak mı, gidecek mi?

Manchester United'ın İspanyol kalecisi David de Gea'nın önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği hala belirsizliğini koruyor. İngiliz ekibinde kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren 24 yaşındaki file bekçisinin takımıyla sözleşmesi Haziran 2016 itibarıyla sona eriyor. Manchester United, De Gea'nın kontratını yenilemek istese de İspanyol kaleciyi henüz ikna edebilmiş değil.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manchester United Menajeri Louis van Gaal de, başarılı kaleciye harika bir kontrat önermelerine karşın olumlu bir yanıt alamadıklarını dile getirdi. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Manchester United, De Gea'ya haftada 150 bin Sterlin kazanabileceği müthiş bir sözleşme teklif etti.

De Gea ile yakından ilgilenen ve onu Manchester United'dan koparmak isteyen kulübün Real Madrid olduğu biliniyor. Zira 1999 yılından bu yana İspanyol devinin kalesini koruyan Casillas, bu sezon yediği gollerin ardından Real Madrid tribünlerinin tepkisini çekmiş, hatta birkaç maçta ıslıklara maruz kalmıştı.

Önümüzdeki ay 34 yaşına basacak Casillas'ın yerine genç ve gelecek vadeden bir file bekçisi transfer etmek isteyen Real Madrid'in öncelikli hedefinin David de Gea olduğu ileri sürülüyor.

Sayfa Yükleniyor...