"Kaybetsek hedef bizdik"

Kasımpaşa'da ikinci maçına çıkan ve galibiyetle tanışan Önder Özen "3 puan alarak gittiğimiz için mutluyuz" dedi.

NTV Spor 25.04.2015 - 23:34
"Kaybetsek hedef bizdik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, maç öncesi Çaykur Rizespor'un sadece bir puan önünde olduklarını, düşme hattının üzerindeki iki takımın çok zor bir maça çıktığını ifade etti.

Sıralamada kendilerinin altındaki takımların hedefi konumunda olduklarını kaydeden Özen, "Hedef olmaktan kurtulmak isteyen iki takım oynadı. Yer değiştirme durumu vardı. Kaybetseydik alt sıraların ilk hedefi biz olacaktık. Ne olursa olsun hedef olmadan şehre dönmek için mücadele ettik. Oyun olarak tarzımızı değiştirdik. Çok farklı kazanacağımız bir maçı 3-1 kazandık" dedi.

Çaykur Rizespor karşısında bazı oyuncuların gerçek kimliğini yeniden sergilediğine işaret eden Özen, şunları söyledi: "Scarione inanılmaz oynadı ve goller attı. Arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı. Babel'in üretkenliği ve gayreti çok önemli. Gayret istedik ve o da ortaya koydu. Veysel, İlhan, Donk dikkatli oynadı. En önemli verimi Alparslan'dan aldık. Atılana kadar çok iyi oynadı. İkinci sarı kartı ağır oldu. Genel anlamda iyi bir performans. İhtiyacımız olan üç puanı alarak gittiğimiz için mutluyuz."

Sayfa Yükleniyor...