Anderlecht gol olup yağdı

Kortrijk’i 5-1’le ezip geçen Anderlecht, Belçika Ligi şampiyonluk play-off grubunda iddiasını devam ettirdi

NTV Spor 25.04.2015 - 23:50
Anderlecht gol olup yağdı

Belçika Ligi şampiyonluk play-off grubunda Anderlecht, Kortrijk'i 5-1'le gol yağmuruna tutarak iddiasını devam ettirdi.

17. dakikada Anderlecht gol perdesini açtı. Defour'un sağdan ortasını Deschacht kafayla ağlara gönderdi. 24'te yine Defour'un kullandığı korner atışına iyi yükselen Anderlecht'in defans oyuncusu Deschacht kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 34'te Kortrijk farkı bire indirdi. Geriden atılan uzun pasta savunmanın arkasına sarkan Chevalier, ileri çıkan kaleci Proto'nun üzerinden yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturdu. 43'te Tielemans ceza sahasının gerisinden yaptığı nefis bir şutla topu köşeden ağlarla buluşturdu ve Anderlecht'i 3-1 öne geçirdi. 51'de Najar'ın ortasında Mitrovic, Anderlecht'in dördüncü golünü attı. 61'de Anderlecht'in Honduraslı futbolcusu Najar frikikten kaleci Henkinet'i avlayarak durumu 5-1'e taşıdı.

Bu sonuçla Anderlecht, play-off grubunda dört maçta iki galibiyet, iki mağlubiyetle 35 puanla yer aldı. Kortrijk ise 30 puanla altı takımlı grupta 30 puanla son sırada kaldı.

BRUGGE NAKLEN NTVSPOR'DA
Play-off grubunda günün diğer mücadelesinde ise Charleroi, Standard Liege'i 1-0 yenerek rakibinin yerine dördüncü sıraya yükseldi. Charleroi'da Türk oyuncu Enes Sağlık bu karşılaşmada 72 dakika forma giydi. Karşılaşmanın tek golünü 39'da Clement Tainmont atarken, Charleroi 32 puanla dördüncü sıraya çıktı. Standard Liege ise 30 puanla beşinci sıraya düştü. Play-off grubunda bu akşam saat 19:00'da 37 puanla lider Club Brugge iki puan gerisinde ikinci sıradaki Gent ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Sayfa Yükleniyor...