Efsane geri döndü!

İzmir'in en önemli kulüplerinden Göztepe, 2 yıl sonra yeniden PTT 1. Lig'de döndü. Sarı kırmızılılar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti!

NTV Spor 26.04.2015 - 17:33
Efsane geri döndü!

Göztepe 31 binin üzerindeki taraftarının desteğiyle çıktığı maçta PTT 1. Lig'e döndü!
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İzmir'in sarı kırmızılıları, 33. hafta maçında Kırklarelispor'u 3-1 yenerek puanını 66'ya çıkardı. Göz-Göz'ün en yakın takipçisi Bandırmaspor ise evinde Hatayspor'a 1-0 yenilerek 61 puanda kaldı. Bu sonuçlarla en yakın rakibine 5 puan fark atan Göztepe, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti!

Göztepe böylece 2012-2013'te küme düştüğü PTT 1. Lig'e 2 yılda dönüş yapmış oldu.

Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Göztepeli futbolcular, coşkularını tribündeki 31 bini aşkın taraftarıyla paylaştılar.
 
İZMİR DERBİSİ OYNANABİLECEK Mİ?
Göztepe'nin ezeli rakibi Karşıyaka ise PTT 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Play-Off iddiasını sürdürüyor. Kırmızı yeşilliler, Süper Lig'e çıkabilirse iki ezeli rakibin aynı ligde oynaması başka bir sezona kalacak. Ancak Kaf-Kaf Süper Lig vizesi alamazsa, PTT 1. Lig gelecek sezon Türk futbolunun en önemli derbilerinden Göztepe-Karşıyaka derbisine yeniden ev sahipliği yapmaya başlayacak.

EZELİ RAKİPLER TWEET'LEŞTİ!
Bu arada şampiyonluğun ilanı sonrası Göztepe'nin resmi twitter hesabından, ezeli rakip Karşıyaka'nın hesabına mantion atıldı. Karşıyaka'nın yanıtı ise saat 19.12'de geldi... 

Sayfa Yükleniyor...