Derbi şampiyonluğu erteletti

İtalya Ligi'nde Juventus, Torino'ya 20 yıl sonra ilk kez yenilirken, şampiyonluğu ilanı gelecek haftaya bıraktı. Derbide olaylar çıktı

NTV Spor 26.04.2015 - 21:01
Derbi şampiyonluğu erteletti

Serie A'da Juventus, kent derbisinde Torino'ya 2-1 mağlup olarak şampiyonluk kutlamasını erteledi.

Lazio'nun Chievo ile berabere kalmasının ardından, kazandığı takdirde şampiyonluğu garantileyeceği maçta Juventus, 35. dakikada Andrea Pirlo'nun frikik golüyle 1-0 öne geçti.

45'te Quagliarella'nın pasında savunmanın hatasından faydalanan Darmian, skora dengeyi getirdi.

52'de Pirlo'nun frikiğinde top bu kez direkte patlarken, 57'de Quagliarella, Darmian'ın ortasında Torino'yu 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Juventus, Nisan 1995'ten bu yana Torino'ya ilk kez yenilirken, rakibi karşısında 13 galibiyet, dört beraberlikle yakaladığı yenilmezliği de kaybetti.
Karşılaşma öncesi Torino'lu taraftarlar saldırdıkları Juventus otobüsünün camlarını kırdı. Juventus'lu taraftarlar ise buna karşılık maç boyunca Torino tribünlerine meşaleler yağdırdı.

Lazio ise 45. dakikada Miroslav Klose ile öne geçtiği Chievo karşısında 76'da Paloschi'nin golüne engel olamayınca 1-1 berabere kaldı.

Verona, Sassuolo'yı Luca Toni'nin iki gol attığı maçta 3-2 yenerken, ligde son sırada yer alan Parma, Palermo'yu Antonio Nocerino'nun penaltısıyla devirerek düşmesinin kesinleşmesini erteledi.

Atalanta ile Empoli'nin 2-2 berabere kaldığı maçta iki takım oyuncuları soyunma odası koridorunda birbirine girdi. Genoa ise Cesena karşısında 3-1 galip geldi.

Sayfa Yükleniyor...